Ivó, Milán
EUR 384,78 Ft
USD 362,94 Ft
5 °C
26 °C

Hétvégén hódeszka ob-t rendeznek Murauban

2013.03.13. 09:35

Öt versenyszámban osztanak érmeket az ausztriai Murauban csütörtökön kezdődő és vasárnapig tartó hódeszka országos bajnokságon. A Magyar Snowboard Szövetség tájékoztatása szerint az esemény a párhuzamos műlesikló versennyel rajtol el csütörtökön, s emellett még egy alpesi számban, valamint a szabadstílusú big air-ben, slope style-ban és boardercrossban - ahol az ugrások kivitelezése számít - hirdetnek bajnokot a hétvégén.

A hódeszkások mellett a magyar síkupa óriás-műlesikló sorozatában résztvevő, valamint a szabadstílusú és cross síben induló versenyzők is összemérik tudásukat a Kreischberg lábánál. Az immár 21. alkalommal sorra kerülő négynapos eseményt szabadidős sportprogramok, illetve koncertek és esti bulik teszik teljessé.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás