Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nemzetközi műkorcsolya-bajnokság Budapesten

2014.12.17. 10:26

Csütörtökön kezdődik és szombaton zárul a budapesti Gyakorló Jégcsarnokban a négy visegrádi ország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia és Magyarország közös műkorcsolya- és jégtáncbajnoksága.

A hazai szövetség (MOKSZ) tájékoztatása szerint 61 versenyző vesz részt az eseményen, amelyen minden kategóriában kihirdetik a közös bajnokság, illetve nemzetenként az országos bajnokság eredményét.

A MOKSZ ezúttal indít útjára egy vándorkupát, amelyet a közös bajnokságon legeredményesebben szereplő ország szövetsége vihet haza.

A magyar színeket Tóth Ivett, Szombathelyi Eszter, Szakács Bernadett, Forgó Kristóf, valamint junior jégtáncban a Carolina Moshceni, Lukács Ádám, a Jakucs Hanna, Illés Dániel, és a Nagy Zsófia, Ráduly Tamás duó, felnőtt jégtáncban pedig a Pipek Beatrix, Kálmán József és a Magyar Szilvia, Majer Dániel kettős képviseli. A rendezvényre a belépés mindhárom napon díjtalan.