Nadal jobb és szebb, mint Federer

2008.07.21. 09:33
Önök szerint a spanyol világranglista 2. hamarosan első lesz, leelőzi a jelenleg vezető svájcit, akinél ráadásul jobban is néz ki. A szavazás olyan szorosan alakult, mint legutóbbi wimbledoni döntőjük.

Megkérdeztük olvasóinkat egy bő hete, mit gondolnak napjaink két legnagyobb teniszcsillagáról: Roger Federer vagy Rafael Nadal a jobb, illetve a szebb?

Arra számítottunk, a feltörekvő fiatal spanyol egyértelműen nyeri a szépségversenyt, és bár így lett, napokig a legszorosabb indexes csata zajlott a két klasszis között. Felváltva vezettek, volt, hogy óránként változott, melyikük van elől.

Végül Nadal meggyőzőnek tűnő 300 szavazatos előnnyel végzett az élen.

Arra, hogy ki a legjobb teniszező, nem tudtunk tippelni, a verseny ezen a téren is kiélezetten alakult. Federer uralta a küzdelmet, de aztán Nadal itt is elé került, és mintegy 500 vokssal elhúzott.

Önök szerint tehát Roger Federer kiválóan teniszezik, de Nadal mégis kicsit jobban és szintén valamivel jobban néz ki, ha kevéssel is. Nagyjából annyival, amennyivel minden idők legjobb wimbledoni döntőjét nyerte: öt szettben, az utolsóban 9-7-re.