Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szávay Hantuchová ellen folytatja Brisbane-ben

2010.01.04. 14:12

A negyedik helyen kiemelt Daniela Hantuchová három szettben győzte le a selejtezőből érkezett Jekatyerina Ivanovát. A világranglista-24. szlovák lesz Szávay Ágnes következő ellenfele a 220 ezer dolláros brisbane-i tornán.

Szávay a második körben a negyedik helyen kiemelt Daniela Hantuchovával játszik, aki szintén három játszmában nyert a selejtezőből feljutott orosz Jekatyerina Ivanova ellen. Hantuchova és Szávay eddig kétszer találkoztak WTA-tornán és mindkét alkalommal (New Haven 2007, Párizs 2008) a Vasas játékosa diadalmaskodott.

A másik magyar, Czink Melinda, aki vasárnap legyőzte a cseh Lucie Hradeckát, a negyeddöntőbe jutásért a szintén cseh Barbora Zahlavova Strycovával mérkőzik. Eddig két alkalommal játszottak WTA-tornán, 2004-ben Zahlavova Strycova nyert, míg tavaly Birminghamben - füvön - a magyar játékos nagyon simán, 6:2, 6:3-ra verte 23 esztendős riválisát.