Radwanska láb között ütött a Garroson

2013.06.03. 14:45

A tavalyi döntős Sara Errani nagy fájdalmak között, de két és fél óra alatt legyőzte 5:7, 6:4, 6:3-ra Carla Suarez Navarrót a Roland Garroson. Errani 5:5-ös állásnál váratlanul az oldalához kapott. A doktor és egy tréner is lejött, Errani nekik magyarázta, hogy nehezen kap levegőt. „Úgy éreztem, mintha kést döftek volna az oldalamba minden levegővételnél" – mondta a meccs után.

Az orvos szerint a rekeszizmával volt probléma, és sikerült is segíteni rajta valamennyit, de Errani állítása szerint nagyon ideges volt a dolog miatt. Az ápolás után Suarez el tudta venni az olasz adogatását, és megszerezte a vezetést.

Errani a második szettben viszont már sokkal jobban mozgott, kiegyenlített. A döntő játszmában is a tavalyi döntős, világranglista-5. olasz volt a stabilabb. 5:1-nél nem tudta ugyan kiszerválni a meccset, de a következő adogatógémét már megcsinálta.

Errani ellenfele a következő körben majd Agnieszka Radwanska lesz, aki 6:2, 6:4-re győzte le Ana Ivanovicsot. A szerb borzasztó sok hibával játszott, így a láb közötti ütést is bemutató Radwanska közepes teljesítménnyel is könnyedén győzte le.

Agnieszka Radwanska láb közötti ütése