Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Andre Agassi nem lesz edző

2015.04.21. 11:54

Nem akar edzősködésbe fogni Andre Agassi, az amerikaiak nyolcszoros Grand Slam-bajnok teniszezője. "Ezt jelenleg nem tudom összeegyeztetni a többi feladatommal. Amit például Boris Becker csinál Novak Djokovic mellett, az napi elfoglaltságot jelent, ez nem nekem való" - jelentette ki a 44 éves korábbi világelső.

A 2006-ban visszavonult Agassi feleségével, a 22-szeres GS-győztes Steffi Graffal és két gyermekükkel szülővárosában, Las Vegasban él, elsősorban alapítványát gondozza, melyen keresztül szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek taníttatását segíti, írja az MTI.

"Otthon nem legendaként kezelnek, hanem teljesen átlagos emberként, mivel gyerekkorom óta ismernek" - mondta az 1996-os olimpiai bajnok, akinek régi riválisai közül Becker Djokovicot, Goran Ivanisevic Marin Cilicet, Stefan Edberg Roger Federert, Michael Chang Nisikori Kejt, Ivan Ljubicic pedig Milos Raonicot edzi.

Ami a bemutató meccseket illeti, Agassi közölte, a labdaérzék nem vész el, de a mozgása, illetve a másnapi közérzete jelentősen megváltozott.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek