Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szuperhősnek érzi magát a macskadresszben, ami a vérrögöktől is védi

GettyImages-963574532
2018.05.30. 11:07

Serena Williams szülése utáni első Grand Slam-meccse jól sikerült, a Roland Garros nyitókörében két szettben túllépett a cseh Krystina Pliskován. A meccs után az újságírók az anyaságról és fekete macskadresszéről kérdezték a teniszezőt. 

Párizsban 25 fok volt a hőmérséklet, ennek ellenére Williams fekete, hosszú macskanadrágos ruhában játszott. 

„Ha ezt viselem, úgy érzem magam, mint egy harcos. Talán egy királynő vagyok Wakandából (utalta a Fekete párduc című fimre). Kényelmes viselni. Mindig is fantasy világban éltem, mindig is szuperhős akartam lenni, és most ez az egyik módja, hogy szuperhős lehessek" – idézte Williamst a BBC.

Williams elárulta, hogy a ruhát még a Fekete párduc megjelenése előtt tervezték, és funkcionális szerepe is van, nem csak poénból hordja. A teniszezőnek többször is vérrög került az ereibe az elmúlt egy évben, azt mondta, új ruhája segít fenntartani a szükséges vérkeringést, hogy ezt megakadályozza. 

A catsuittal a többi szülés után visszatérő nőnek is üzent. Szerinte nem igen beszélnek arról, hogy milyen nehéz fizikailag is lelkileg is a visszatérés, de például egy ilyen ruhával is magabiztosságot szerezhetnek. A többieket is inspirálni szeretné ezzel a viselettel.