Krasz Emil

A magyar szövetség reagált a megvádolt úszóedző ügyére A magyar szövetség reagált a megvádolt úszóedző ügyére

Pass Ferenc vizsgálatot kért maga ellen, és annak lezárultáig felfüggesztette a MÚSZ-ban viselt tisztségeit.

tegnap, 17:38

A nemzeti légitársaság repteti Párizsba a magyar olimpiai csapatot A nemzeti légitársaság repteti Párizsba a magyar olimpiai csapatot

A játékok alatt a megszokottnál több járatot üzemeltetnek majd célirányosan.

tegnap, 16:17

Gera Zoltánt egy ideje már foglalkoztatta a váltás gondolata Gera Zoltánt egy ideje már foglalkoztatta a váltás gondolata

A szakember Angyalföldön leginkább a rá jellemző győztes mentalitást szeretné átadni.

február 27. 16:46

A Barcelona és az Atlético Madrid már megállapodott abban, hogy mikor teszik hivatalossá a portugál labdarúgó, Joao Félix klubváltását – számolt be a transzfer előrehaladott állapotáról a Marca.

A madridi és a barcelonai klub már korábban megegyezett egymással az anyagi részleteket illetően, és a középpályás is kifejtette szándékát, hogy a katalánoknál folytassa pályafutását. Képben volt még szaúdi ajánlat, de az Aston Villától szintén keresték.

A transzfert a közös szándék ellenére sokáig azt tette bizonytalanná, hogy az üzleti fair play szabályok értelmében a Barcelona nem regisztrálhatta őt, ezt azonban időközben játékosok távozásával sikerült megoldani

(legutóbb Ansu Fati került a Brightonhoz), így szabadult fel elég hely, ahová megérkezhet végre Joao Félix. A játékos pénteken délelőtt már igazoltan hiányzott az Atlético edzéséről.

Az angol élvonalbeli Brighton bejelentett Ansu Fati érkezését. A klub megerősítette azt, amiről tegnap már a nemzetközi sportsajtó is beszámolt: a 20 éves labdarúgó a 2023–2024-es idényben a Barcelona kölcsönjátékosaként futballozik náluk.

 

Roberto De Zerbi, a Brighton vezetőedzője kiemelte: mindkét fél számára nagyszerű üzletet kötöttek.

Biztos vagyok benne, hogy Ansu segítségével új célokat érhetünk el, mi pedig segíthetünk neki abban, hogy visszajusson arra a szintre, amelyre hivatott.

David Weir technikai igazgató hozzátette: Ansu Fati a világ egyik legtöbbre értékelt fiatal játékosa, aki kora ellenére máris rendkívüli tapasztalattal rendelkezik úgy a hazai, mint a nemzetközi versenysorozatokat tekintve.

Fati a 2019–2020-as szezonban mutatkozott be a Barca első csapatában, rekordok sorát döntötte meg, majd sokszor bajlódott sérüléssel. A felnőtteknél 112 meccsen lépett pályára, 29 gólja mellett 10 gólpassza van.

Roman Jaremcsuk a Valencia labdarúgója lehet,

a Bruges 27 éves ukrán középcsatára egy évre kölcsönbe kerülhet

a spanyol alakulathoz.

Egy belga újságíró, Sacha Tavolieri hívta fel a figyelmet arra: amíg a belga csapat csütörtökön az Osasunával találkozott európai kupamérkőzésen, addig Jaremcsuk Valencia felé vette az irányt.

Sajtóhírek szerint a spanyol klub egymillió euróért juthat hozzá,

és megfelel a szakvezető, Rubén Baraja elvárásának, aki kifejezetten magas befejező csatárt keresett csapatába. Az ukrán 191 centiméter magas.

Jaremcsuk szerződése belga anyaegyesületénél 2026 nyaráig érvényes.

A Dinamo Kijevben nevelkedett futballista 2017 nyarán 2 millió euróért került a Genthez, amely 2021-ben 17 millió euróért adta el őt a Benficának. A portugálok egy évvel később ugyanezen az áron adták tovább a Bruges-nek.