Németh Márton Sándor

Összegyűltek az aláírások, megfosztási eljárást kezdeményeznek Sulyok Tamás ellen Összegyűltek az aláírások, megfosztási eljárást kezdeményeznek Sulyok Tamás ellen

Dobrev Klára vádjai után többen is támogatták az kezdeményezést.

2 órája

Ezt érdemes tudni az idei EP-választás főszereplőiről Ezt érdemes tudni az idei EP-választás főszereplőiről

Összeszedtük a neveket és az életrajzokat.

10 órája

Szentkirályi Alexandra elárulta az Indexnek, hogy visszalép-e Vitézy Dávid javára Szentkirályi Alexandra elárulta az Indexnek, hogy visszalép-e Vitézy Dávid javára

A főpolgármester-jelölt arról is beszélt, hogy szívesen vitázna, csak éppen nem Karácsony Gergellyel.

tegnap, 18:38

A kínai–magyar megállapodás beruházási összértékéről Gulyás Gergely elmondta, hogy jogos és fontos a kérdés, de korai. Szándéknyilatkozatokat írtak alá, a projektek részleteinek kidolgozása zajlik. Jelentős kínai finanszírozás lesz ezek mögött.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem meghívására Budapesten tartott előadást Mahmúd Ahmadinezsád volt iráni elnök – írtuk május 8-án. Gulyás Gergely elárulta, az egyetem rektora megnyugtató választ adott az erre vonatkozó kérdésre, „nyugodjanak meg önök is”.

Gulyás Gergely Dobrev Klára tegnapi, Sulyok Tamásról szóló sajtótájékoztatóján elhangzottakról elmondta, a jó ízlés határain belül ilyet nem csinálnak, akik pedig megengedik maguknak ezt, távozniuk kellene a közéletből, legalább a stílusban valamilyen korlátot kellene tartani.