Az Index is nyert a Google alapítványi pályázatán

2019.03.21. 11:20

A Google Digital News Initiative alapítványa 2015-ben hirdette meg először a minőségi és fenntartható újságírás támogatására létrehozott pályázatát, amin keresztül a magas színvonalú online újságírásra törekvő kiadók fejlesztési ötleteit karolják fel. 

Az Index két éve egy térképalapú interaktív történetmesélő alkalmazás fejlesztésére pályázott (a MAPON névre keresztelt térképünk még idén el is készül!), a hatodik támogatási körben, 2018 végén pedig egy olyan rendszer fejlesztésére, amin keresztül egy sor személyre szabható funkcióval bővülhet az Index, és kibővíthetjük a támogatói rendszerünk lehetőségeit is. 

Jöjjön el a te újságod!

Az Index mellett a 444-et kiadó Magyar Jeti Zrt., a 24-et kiadó Centrál Média és a Origót kiadó New Wave Media Group is pályázott és nyert forrásokat az alapítványtól. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!