Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Budapesti állásokat hirdet az Apple

2010.01.13. 16:50 Módosítva: 2010-01-13 16:50:32

Az Apple nemrég saját irodát nyitott Budapesten, így már nem csak a forgalmazójával és a sajtókapcsolatokat kezelő pr-ügynökséggel van jelen hazánkban. Azt nem tudjuk, hogy a külföldön elérhető szolgáltatásai, például az iTunes Store mikor lesz elérehető, de az biztos, hogy az amerikai cég a kereskedelemben erősíteni akarja a pozícióját.

Az Apple öt állást hirdetett meg a weboldalán, egy Executive Account Manager próbálja betartatni a cég célkitűzéseit, az iPhone Channel Account Manager értelemszerűen az iPhone eladásával foglkozik. A Retail Channel Prog. Exec. a régióban lévő eladásokat felügyeli, a Sales Support Analyst tréningeket szervezhet a hivatalos eladóknak, a Team Assistant pedig segít a csapat azon tagjainak, amelyeknek szükségük van még egy koponyára. A meghirdetett pozíciók alapján az sem kizárt, hogy az Apple regionális központ létrehozására készül Budapesten.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?