16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0

Jönnek az emailes nyomtatók

2010.10.06. 16:38 Módosítva: 2010.10.06. 16:45
Itthon is bemutatták a nemrég megjelent ePrint-képes nyomtatókat, mellyel bárhonnan tudunk emailen nyomtatnivalót küldeni a nyomtatóra. Ezen kívül új netbook családot, egy tabletet és egy érintőkijelzős monitorba épített számítógépet mutatott be a HP.

A HP által kifejlesztett ePrint technológia lehetővé teszi, hogy a felhasználó bármilyen e-mailt támogató eszközről nyomtasson bármilyen ePrint technológiájú nyomtatón bárhol a világon. A dokumentumokat a rendszer felhőben tárolja és onnan bármikor kinyomtatja. Az újdonsággal a felhasználónak lehetősége nyílik arra, hogy bármilyen helyen arra alkalmas készülékről (pl. okostelefonról, laptopról) egy ePrint-képes nyomtató saját e-mail címére a dokumentumot elküldje, és azt a rendszer azonnal kinyomtatja.

A bemutatón ki is próbáltuk a kiállított nyomtatókat, a laptopról a megfelelő kód beírása után elküldtünk egy dokumentumot az egyik nyomtató emailcímére, amit ki is nyomtatott.

A cég több laptopot is bemutatott a netbooktól a klasszikus tableten át az erősebb üzleti laptopokig. Az egyik újdonság egy 12,1 colos (30,7 centis) táblagép volt, ez a tablet és a hagyományos laptop előnyeit egyesíti magába. Vagyis lehet laptopként is használni, de a kijelzőt kifordítva használható tabletként is, érintőkijelzőjén ujjal vagy tollal lehet navigálni. A többérintős képernyős kézmozdulatok használatával nagyíthatók vagy elforgathatók a dokumentumok vagy a képek.

Egy netbooksorozattal is kirukkolt a HP, ezúttal színes modellekkel próbálnak a nők felé nyitni. A Mini 210 névre hallgató netbook webkamerával, mikrofonnal, közepes méretű „island-style” billentyűzettel és a legújabb Atom processzorokkal van felszerelve és hosszabb akkumulátor élettartamot ígérnek.

A HP bemutatott egy érintőkijelzős, monitorba épített számítógépet, a TouchSmartot, mely számítógépként és tévéként is használható. Érintőkijelzőjén ujjunkkal lehet navigálni, de csatlakoztathatóak hozzá a hagyományos perifériák, valamint tévéként használva távirányítóval is használhatjuk.  • Tippek
  • Hírek