Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Károly, Karola
2 °C
7 °C

Még az idén jön az Amazon tabletje

2011.05.04. 15:44

A tajvani Quanta Computer megrendeléseket kapott az Amazontól a készülő tabletjéhez. A hírek szerint már az idén elkezdhetik árulni a tabletet.

A Digitimes szerint a tajvani cég fogja gyártani a tableteket, ehhez együttműködik majd többek között az E Ink Holdingsszal, mely az érintőkijelzőket gyártja majd.

Az Amazon tabletjéről időről időre felröppennek a pletykák, de a cég még nem jelentett be semmit. Eddig több céget is hírbe hoztak a készülő tablettel kapcsolatban, néhány héttel ezelőtt még arról szóltak a pletykák, hogy a Samsung fogja gyártani a gépet.

A jól értesültek még időpontot is tudnak mondani a megjelenésre, állítólag még az idén megkezdik az árusítást, még a karácsonyi szezon előtt. Az előzetes tervek szerint 700-800 ezer darabos eladásra számítanak az ünnepi szezonban.

Az Amazon most sem erősítette meg a pletykákat, melyek az utóbbi időben egyre erősödnek. Főleg azóta, hogy az Amazon elindította Androidos alkalmazásboltját, mely tökéletesen illene egy saját márkájú tablethez.

A Digitimes szerint az Amazon azzal is próbálja majd elérhetőbbé és népszerűbbé tenni a Kindle-t, hogy jelentősen csökkenti az árat az észak-amerikai és európai piacon kívüli területeken. Ennek oka, hogy továbbra is nagyon sokat adnak el a Kindle-ből, de nem tudta megvetni a lábát e két piacon kívül is.

A Quantas több nagy céggel is kapcsolatban áll, ők a partnerei a RIM-nek és a Sonynak is.  • Vennék
  • Bankszámla