Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újító cégeket keres a TechShow 2012

2012.04.27. 18:03

A Mobilitás és Multimédia Klaszter 2012. június 6-án negyedik alkalommal rendezi meg a magyar infokommunikációs termékek és szolgáltatások számára bemutatkozási lehetőséget kínáló Innovációs TechShow-t. A kiállítókat országos pályázaton választja ki a szakértői zsűri, a pályázatok leadásának határideje május 11.

A látványos rendezvény célja a magyarországi infokommunikációs iparág legújabb, legizgalmasabb eredményeinek bemutatása a szakmai közönségnek, a potenciális befektetőknek, és az érdeklődő nagyközönségnek. Az idei kiállításon 21 pályaműnek adják meg a bemuatkozási lehetőséget.

A TechShow látogatói idén is szavazhatnak az általuk legjobbnak tartott kiállított találmányra, és a legtöbb szavazatot kapó fejlesztés a TechShow Nagydíj mellett értékes díjakat is nyer.

Az Innovációs TechShow az Akváriumban (egykori Gödör) várja a legújabb magyar találmányok iránt érdeklődőket. Idén a kiállítók mellett bemutatkoznak a legeredményesebb hazai startup inkubációs programok is, akik módszertanuk erősségeit, sikertörténeteiket mutatják be a közönségnek.