Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A magyar innovációt méltatja Zimbardo

2015.03.12. 13:52

Magyar származású amerikai értelmiségiek, vállalkozók bő fél éve San Franciscóban megalapították a Neumann Társaságot (Neumann Society), amely innovációs közösségeket hozna létre és támogatna.

Az ehhez szükséges közösség felépítéséhez most szintet léptek, #Hunnovators néven konferenciát szerveznek, hogy „jobb Magyarországot és jobb amerikai magyar közösséget hozzanak létre”. A konferencián az előadások mellett csoportos műhelymunkák is lesznek majd, aminek végén mindegyik csapat bemutatja majd legérdekesebb projektjeit.

A konferencián többek között előad Fellegi Tamás, a volt nemzeti fejlesztési miniszter, Árvai Péter, a Prezi alapítója és a börtönkísérletéről elhíresült Philip Zimbardo pszichológus is. A részvételhez nem kell az USA-ba utazni, a konferenciáról március 14-én, magyar idő szerint délután hattól élőben közvetítenek majd a Ustreamen.