2024. június 16. 15:00
Lengyelország 1
Hollandia 2
Volksparkstadion I. forduló
2024. június 16. 18:00
Szlovénia 1
Dánia 1
StuttgartArena I. forduló
2024. június 16. 21:00
Szerbia 0
Anglia 1

Vége a lájk egyeduralmának, megjelentek az új Facebook-gombok

2016.02.24. 15:17

Egyelőre még nem mindenkinél jelentek meg, de már itthon is szélesebb körben elérhetővé váltak a Facebook új lájkgombjai. Mostantól már több érzelmet lehet kifejezni, ha reagálni szeretnénk valamilyen bejegyzésre.

A Tetszik mellett lesz tehát Imádom, Vicces, Hűha, Szomorú és Dühítő gomb is. A gombokat úgy tudjuk előhívni, ha a lájk (tetszik) gomb fölé visszük az egeret. Mobilon egyelőre nem sikerült előhívni az új gombokat – lehet, hogy még nem frissült az alkalmazás.

Untitled-1

A változásokat a Facebook fokozatosan vezette be, hónapokig csak tesztelte az új gombokat. Majd a sikeres tesztidőszak után döntöttek úgy, hogy minden felhasználónak elérhetővé teszik. A szerkesztőségből néhányunknak már megjelentek az új gombok, néhányunknak még nem – teljesen függetlenül attól, hogy milyen nyelven (magyarul, angolul, németül) használjuk a Facebookot.

A posztok alatt ezentúl már nemcsak az jelenik meg, hogy hányan lájkolták az adott bejegyzést. Minden információt megkapunk, hogy hányan csodálkoztak egy nagyot és hányan nyomtak  a szívecskés gombra. A szélesebb körű megjelenés utáni órákban a legtöbben még mindig csak a lájkgombot nyomták, valószínűleg idő kell ahhoz, hogy elterjedjenek az új gombok.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM