Koronavírus adatok

2021. dec. 01.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Elza
3 °C
8 °C

Már Magyarországon is ki lehet cserélni a felgyulladós Galaxy Note 7-eseket

2016-10-13T035739Z 905095666 S1BEUGQZRVAA RTRMADP 3 SAMSUNG-ELEC
2016.10.14. 22:27

Magyarországon is visszahívja a Samsung a kigyulladásra hajlamos Galaxy Note 7 típusú telefonjait. Ez az a modell, amit világszerte hív most vissza a cég, mert az első visszahívás után sem sikerült kijavítani a hibát, ami a kigyulladást okozza. A telefon többé nem lesz kapható hivatalos kereskedelmi forgalomban.

A vállalat arra kér minden eredeti vagy kicserélt Note7 tulajdonost, hogy készítsen biztonsági mentést az adatairól, kapcsolja ki a készülékét és ne használja tovább. Magyarországon minden Galaxy Note7 tulajdonos az alábbi opciók közül választhat:

  • a készüléket Galaxy S7, Galaxy S7 edge vagy bármilyen másik Samsung Galaxy telefonra cserélheti úgy, hogy az árkülönbözetet a Samsung visszatéríti.
  • A vásárlás helyén visszakérheti a készülék teljes vételárát.
  • Ha a készüléket Galaxy S7 vagy Galaxy S7 edge okostelefonra váltja a vásárlás helyén, az árkülönbözet visszatérítésén túl a Samsung extra kedvezményekben részesíti. Ennek részleteiről a vásárlás helyén kaphat bővebb tájékoztatást.
  • A készülékéhez egyéb, kizárólag ezzel a modellel kompatibilis Samsung gyári kiegészítő (telefontokot, védőfóliát) vételárát is visszatérítik a vásárlás helyén.

A csereprogram további részleteiről itt olvashat. Az érintett felhasználókkal a gyártó közvetlenül is felveszi a kapcsolatot. A legfrissebb hírek szerint az Egyesült Államokban összesen 96 telefon gyulladt ki, ebből 23 a készülék-visszahívási program meghirdetése után. Részletesebben itt írtunk a témáról.