Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rekordot döntött az Apple Watch

2017.02.01. 15:20

Az Apple szerdán tette közzé az első negyedéves pénzügyi eredményeit. A jelentésben nemcsak az iPhone-okból és Mac számítógépekből származó bevételeket említették meg, hanem a cég okosóráját, az Apple Watchot is.

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója szerint az óra mind a bevételek, mind az eladott darabszám terén rekordot döntött - de ennél többet nem is árult el. Cook azt állítja, a karácsonyi szezonban úgy elkapkodták az órát, hogy nem bírtak lépést tartani a kereslettel.

Az eladott darabszámot Cook nem hozta nyilvánosságra. A jelentésben az okosórákból származó bevételt az Other Products kategóriában tüntették föl. Az Apple Watch egy kalap alá került az Apple TV-vel, a Beats termékeivel, az iPoddal és más kiegészítőkkel. Ez a termékkategória egyébként 8 százalékkal kevesebb, összesen négymilliárd dollár bevételt hozott a cégnek.