Bernát, Felícia
EUR 384,50 Ft
USD 363,52 Ft
7 °C
31 °C

Repülő autóval állt elő az Uber

2018.05.10. 17:55

Érdekes koncepcióval állt elő a héten az Uber, saját, los angelesi konferenciájukon bemutatták ugyanis az első repülő autójukat – írja a Recode.

A cég több dizájnt is közzétett, de megépíteni nem tervezik őket, helyette megosztanák a terveket a partnereikkel, hogy felgyorsítsák a technológia elterjedését és előbb-utóbb egész hálózat épüljön ki repülő autókkal.

uber-air

Ránézésre elég ijesztőnek tűnhet a sok propeller, de a cég mindenkit biztosított arról, hogy ezek a lehető legmagasabb helyen vannak elhelyezve a járművön, így a be- és kiszállásnál állítólag még lehajolni sem kell majd.

Az biztos, hogy a tervek jól átgondoltak, hiszen Mark Moore, az Uber légi közlekedésért felelős igazgatója vezetésével jöttek létre, aki korábban 30 évet húzott le a NASA-nál, de abból a szempontból mindenképp érdekes, hogy az Ubernek egyelőre még az önvezető autókat sem sikerült tökéletesen kiviteleznie, néhány napja derült ki ugyanis, hogy szoftverhiba okozta a márciusi halálos balesetet.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás