Erzsébet
1 °C
4 °C

Cseteljen Bruce Willisszel

2007.05.15. 10:03
27 hozzászólás
A Plastikon találtuk ezt a vicceset. Jön a Die Hard negyedik része (Magyarországon már nem készülnek több folytatásra, a film címe: Legdrágább az életed), mindenki nagyon várja, de sokan aggódnak: a mozi enyhébb besorolást kapott, mint az első három rész, ami utalhatna akár arra is, hogy nem lesz elég véres jelenet, hogy Bruce Willis terroristák kettévágása/kampóra akasztása helyett inkább életmód-vezetési tanácsokat osztogat majd a gengsztereknek.

Megy is az anyázás a különféle fórumokon, blogokon, az egyiket azonban megjelent egy magát Walter B-nek nevező fickó (a színész eredeti neve: Walter Bruce Willis), aki védelmébe vette a filmet, és mellesleg azt állította: ő maga a filmsztár. Ezt persze senki sem hitte el a kommentelőnek, ezért az felkereste az Apple csevegőprogramján, az iChaten keresztül az egyik júzert, bekapcsolta a webkamerát, és megmutatta magát. A felhasználó persze alig hitt a szemének, amikor meglátta Bruce Willist a képernyőn.

A történetből kiderül, hogy a színész annak ellenére is vállalható arc, hogy a Die Hard 4-ben letiltotta a karaktert a dohányzásról, meg az Apple-fanatikusok örömére az sem titok többé, hogy a filmsztárnak biztosan van legalább egy Macintosha. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?