Ilona
17 °C
32 °C

Cseteljen Bruce Willisszel

2007.05.15. 10:03
27 hozzászólás
A Plastikon találtuk ezt a vicceset. Jön a Die Hard negyedik része (Magyarországon már nem készülnek több folytatásra, a film címe: Legdrágább az életed), mindenki nagyon várja, de sokan aggódnak: a mozi enyhébb besorolást kapott, mint az első három rész, ami utalhatna akár arra is, hogy nem lesz elég véres jelenet, hogy Bruce Willis terroristák kettévágása/kampóra akasztása helyett inkább életmód-vezetési tanácsokat osztogat majd a gengsztereknek.

Megy is az anyázás a különféle fórumokon, blogokon, az egyiket azonban megjelent egy magát Walter B-nek nevező fickó (a színész eredeti neve: Walter Bruce Willis), aki védelmébe vette a filmet, és mellesleg azt állította: ő maga a filmsztár. Ezt persze senki sem hitte el a kommentelőnek, ezért az felkereste az Apple csevegőprogramján, az iChaten keresztül az egyik júzert, bekapcsolta a webkamerát, és megmutatta magát. A felhasználó persze alig hitt a szemének, amikor meglátta Bruce Willist a képernyőn.

A történetből kiderül, hogy a színész annak ellenére is vállalható arc, hogy a Die Hard 4-ben letiltotta a karaktert a dohányzásról, meg az Apple-fanatikusok örömére az sem titok többé, hogy a filmsztárnak biztosan van legalább egy Macintosha.