Jenő
-3 °C
6 °C

Újra szabadfogású számítógépverseny

2008.09.17. 12:19
5 hozzászólás

Október közepéig küldhetik be műveiket azok a 19 év alatti fiatalok, akik jelentkeznek a C3 Kulturális és Kommunikációs Központ <19 Szabadfogású Számítógép versenyére. A felhívásra olyan pályamunkákat várnak a fiataloktól, amelyek kreativitásukról, újszerűségükről és fantáziájuk színes voltáról tanúskodnak. A pályázók beküldhetnek képet, rajzot, videót, animációt, honlapot, játékot, zenét, szoftvert, hardvert, egyszóval bármit, amit számítógéppel készítenek. A beküldés határideje október 13-a. Jelentkezési lap és további információ a verseny.c3.hu honlapon érhető el.

Idén hatodik alkalommal hirdette meg a C3 a már hagyományos Szabadfogású Számítógép versenyt a 19 év alatti korosztály számára. A versenyen bármivel lehet pályázni, ami számítógéppel készült: legyen bár játék, honlap, portál, szoftver, animáció vagy akár robot, a lényeg, hogy a pályamű ötletes és újszerű legyen. A verseny fő szempontja a kreativitás, az érdekes, egyéni gondolatok felvetése, eredeti megoldások megtalálása. A beérkező műveket képző-, videó- és zeneművészekből, informatikusokból és tanárokból álló zsűri bírálja majd el. A legjobbnak ítélt 20 alkotásból megrendezett nagyszabású kiállítás december 5-étől 14-éig látható majd a Design Terminálban, a Deák téren.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?