Csevegés Moldovával

2006.09.07. 17:29
Moldovai telefonszámról kaptam sms-t egy pavelbuzu nicknéven író ismeretlentől, aki arra vett rá, hogy letöltsem a mig33 nevű ingyenes mobilos csevegőszoftvert. A cég weboldala szerint a szoftverrel körülbelül 16 forintért lehet sms-t küldeni, rá lehet csatlakozni az msn meg a yahoo csevegőhálózatra.

A mig33 erőssége a nemzetközi hívás, a cég szerint a költségek legfeljebb 95 százalékát meg lehet spórolni. Hívásindításkor a szoftver küld egy üzenetet a szervernek, amely felépíti a hívást mindkét irányba. Ezt nem mertem még kipróbálni. Az viszont nem túl előnyös, hogy 65 forintos perdíjjal fel tudok hívni a mobilomról egy magyar vezetékes vonalat.


A cég weboldala egyébként tele van nagy lózungokkal (világméretű hálózat, millió felhasználó, nagy onlájn közösség), és nagyon úgy néz ki az egész, mint egy piramisjáték:

"By becoming a mig33 Affiliate, you can, like thousands of other users, earn free credit and make money by promoting mig33 and selling call credits to other people."

Magyarán ha hirdetem a szájtot és eladok kreditet, akkor kapok ingyen kreditet.
Kösz nem. Egyébként is túl lassú a szoftver. Már töröltem.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?