Del.icio.us Opera Minire

2007.02.02. 17:14
Végre megvan hogyan lehet a mobilon betöltött weboldalak linkjét lementeni a webre. Így a hosszabb cikkeket csak otthon vagy az irodában, rendes számítógépen kell végigolvasni. Opera Mini és Opera Mobile böngészőkön garantáltan működik, kipróbáltam.

A leírást a Wap-Review szájton olvastam, és egy kicsit hosszadalmas a módszer.

1. Betöltöd az Opera Minibe az http://o.yeswap.com/ címet.
2. Ráböksz a Quick del.icio.us Post feliratú linkre.
3. Újratölti ugyanazt az oldalt, te meg ezt lemented könyvjelzőnek (#7), de a címet megszerkeszted úgy, hogy az alábbi részt kitörlöd az elejéről:

http://o.yeswap.com/?

Magyarán javascript: legyen a link eleje, semmi http meg ilyenek.

4. Bekattintod a Display on start page mellett a négyzetet. Nem tudom a magyar verzióban mi a szöveg. Ez az egyetlen bekattintható négyzet.
5. Betöltesz egy bármilyen weboldalt, előkeresed a lementett linket, ráböksz, beírod a del.icio.us azonosítódat és jelszavadat. Voilá.

Nekem néha furán viselkedik, például nem egészen értem, hogy az Opera Mini mennyi időre jegyzi meg a del.icio.us belépést. Most úgy tűnik, mintha mostantól örökre be lennék jelentkezve.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?