Drágul a Vodafone mobilinternetes csomagja

2008.03.14. 13:27
Április 2-tól hatezer forintba kerül a Vodafone korlátlan vezetéknélküli internetelérése, de csak az új előfizetőknek lesz egy ezressel magasabb a havidíjuk, a meglévő előfizetők továbbra is ötezer forintot fizetnek havonta.

A mobilszolgáltató egyébként március 20-tól harminc napos tesztidőszakot biztosít a mobilinternet iránt érdeklődőknek, ez idő alatt bárki kötöttségek nélkül kipróbálhatja a szolgáltatást. A tesztidőszak alatt a Vodafone mindenféle fizetési kötelezettség nélkül, a hűségnyilatkozat bontásával, bármikor visszavásárolja a készüléket azon ügyfeleitől, akik a szerződésben meghatározott normál adatforgalom mellett használták azt. A harmadik napot követő bontások esetében azonban a szolgáltatás havidíját időarányosan kiszámlázza.

A megalapozott döntés érdekében a Vodafone weboldalán akár házszám alapján is ellenőrizhető, hogy van-e lefedettség.

A Vodafone fix tarifás korlátlan szolgáltatásáról tudni kell, hogy az előfizetők bármennyit emailezhetnek és böngészhetnek, még a Skype-olás és a YouTube nézése is megengedett, de aki fájlcserélő szoftvereket használ, annak csupán havi öt gigabájt adatforgalmat tartalmaz az előfizetése, ezen felül az adatforgalomért plusz díjat kell fizetnie.