Drágul a Vodafone mobilinternetes csomagja

2008.03.14. 13:27
Április 2-tól hatezer forintba kerül a Vodafone korlátlan vezetéknélküli internetelérése, de csak az új előfizetőknek lesz egy ezressel magasabb a havidíjuk, a meglévő előfizetők továbbra is ötezer forintot fizetnek havonta.

A mobilszolgáltató egyébként március 20-tól harminc napos tesztidőszakot biztosít a mobilinternet iránt érdeklődőknek, ez idő alatt bárki kötöttségek nélkül kipróbálhatja a szolgáltatást. A tesztidőszak alatt a Vodafone mindenféle fizetési kötelezettség nélkül, a hűségnyilatkozat bontásával, bármikor visszavásárolja a készüléket azon ügyfeleitől, akik a szerződésben meghatározott normál adatforgalom mellett használták azt. A harmadik napot követő bontások esetében azonban a szolgáltatás havidíját időarányosan kiszámlázza.

A megalapozott döntés érdekében a Vodafone weboldalán akár házszám alapján is ellenőrizhető, hogy van-e lefedettség.

A Vodafone fix tarifás korlátlan szolgáltatásáról tudni kell, hogy az előfizetők bármennyit emailezhetnek és böngészhetnek, még a Skype-olás és a YouTube nézése is megengedett, de aki fájlcserélő szoftvereket használ, annak csupán havi öt gigabájt adatforgalmat tartalmaz az előfizetése, ezen felül az adatforgalomért plusz díjat kell fizetnie.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!