Tarol az iPhone az interneten

2008.03.18. 21:33
Ismét felmérés készült arról, hogy az iPhone használói mennyire szeretnek internetezni a mobiljukon. A M:Metrics adatai szerint nagyon szeretnek netezni, 85 százalékuk olvasott híreket és egyéb információkat a mobilján, miközben a rivális okostelefonokat használók csupán 58,2 százaléka, és a teljes piac alig 13,1 százaléka böngészett.

Az iPhone használók 30,9 százaléka nézett tévéműsort vagy videót a mobilján, amíg az okostelefonosok csupán 14,2 százaléka, és a teljes piaci átlag 4,6 százalék volt. Az iPhone használók 49,7 százaléka keresett fel közösségi szájtot, ami tizenkétszer nagyobb a piaci átlagnál. Az iPhone használók 74,1 százaléka hallgatott zenét a mobilján, amíg a teljes piac alig 6,7 százaléka teszi meg ugyanezt.

Milyen emberek vesznek iPhone-t? Főleg azok a 25-34 éves férfiak, akik szénné keresik magukat, azaz nagy részük évente több mint százezer dollárt visz haza, amiből bőven jut a mobilinternetezésre.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?