Elindult a Windows Mobile magyar weboldala

2008.03.19. 14:21
A Microsoft magyarországi leányvállalata külön weboldalt készített az okostelefonokon futó Windows Mobile rendszernek, így az érdeklődők már magyar nyelven is friss információkat kaphatnak róla. A szájt bemutatja a főbb szoftvereket, például az Office, az Internet Explorer, az MSN-t és a Media Player lejátszót, illetve a készülékeket is.

Mivel a Microsoft az ASUS keddi sajtótájékoztatóján beszélt először a magyar portál indulásáról, a szájt fő oldalán  néhány ASUS mobilt népszerűsítenek, a P526-ost és a P750-est. Ez utóbbiba rengeteg érdekes funkciót épített a tajvani gyártó, a Location Courier nevű programmal sms-ben továbbíthatjuk földrajzi koordinátáinkat, a Travelog pedig a GPS folyamatos figyelésével lementi az általunk megtett útvonalat, amely később a számítógépen a Google Earth programban újra megnézhető.

A sajtóeseményen néhány percen át nyomkodhattam az M930-as kommunikátort is, amely szerintem a kis méretű belső kijelzője miatt jobban hasonlít a Nintendo DS-re, mint a Nokia E90-re, noha az utóbbit próbálja becserkészni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?