Elindult a Windows Mobile magyar weboldala

2008.03.19. 14:21
A Microsoft magyarországi leányvállalata külön weboldalt készített az okostelefonokon futó Windows Mobile rendszernek, így az érdeklődők már magyar nyelven is friss információkat kaphatnak róla. A szájt bemutatja a főbb szoftvereket, például az Office, az Internet Explorer, az MSN-t és a Media Player lejátszót, illetve a készülékeket is.

Mivel a Microsoft az ASUS keddi sajtótájékoztatóján beszélt először a magyar portál indulásáról, a szájt fő oldalán  néhány ASUS mobilt népszerűsítenek, a P526-ost és a P750-est. Ez utóbbiba rengeteg érdekes funkciót épített a tajvani gyártó, a Location Courier nevű programmal sms-ben továbbíthatjuk földrajzi koordinátáinkat, a Travelog pedig a GPS folyamatos figyelésével lementi az általunk megtett útvonalat, amely később a számítógépen a Google Earth programban újra megnézhető.

A sajtóeseményen néhány percen át nyomkodhattam az M930-as kommunikátort is, amely szerintem a kis méretű belső kijelzője miatt jobban hasonlít a Nintendo DS-re, mint a Nokia E90-re, noha az utóbbit próbálja becserkészni.