Biztosítási ügynök lett a T-Mobile

2010.08.10. 14:27

Biztosítókkal szövetkezve bővíti szolgáltatási kínálatát a T-Mobile. Az ACE Group segítségével indítja el a készülékbiztosítást, amely csak a nála vásárolt eszközökre érvényes. Két díjcsomag van, az olcsóbb havi 500 forint, és csak a sérülésekre nyújt biztosítást, a drágább 800 forint, és a lopáskárt is fedezi.

Az egyéni és családi csomagban árult utasbiztosítást - amely az Union Biztosító terméke - sms-ben lehet megrendelni.  A napidíj 500 és 1200 forint körüli összeg, a biztosítást fix időre szól, ami később nem módosítható. A kockázatviselés a baleset- és életbiztosítás, valamint poggyászkár mellett kiterjed az átlagosak tekinthető sportokra, így például a síelésre és a búvárkodásra is.

Az utasbiztosításban azért lát nagy fantáziát a vállalat, mert a statisztikák szerint a külföldre utazó magyarok részben azért nem kötnek ilyet, mert elfelejtik. Egy, a határátlépéskor kapott figyelmeztető sms azonban emlékezteti majd az utasokat biztonságuk fontosságára.

Pukler Gábor, a Magyar Telekom innovációs és üzletfejlesztési igazgatója a keddi sajtótájékoztatón elmondta, hogy az utasbiztosításból tízezret, készülékbiztosításból húszezret szeretnének kötni egy év alatt.