Zsebre vágható lesz a Windows RT

2012.12.21. 11:47

Otthoni és irodai munkára tökéletesen alkalmasak a tízhüvelykes táblagépek, és ezekben az esetben a még nagyobb méret sem okozna különösebb gondot. Út közben azonban praktikusabb lehet a kisebb kijelzőméret. Nagyon úgy tűnik, hogy a HTC is így gondolja, mert a tajvani cég jövőre két új géppel akar beszállni a Windows RT-s táblagépek piacára: egy hordozhatóbb 7 hüvelykes és egy gigantikus 12 hüvelykes modellel.

Az újdonságokra sokat kell várni, a Bloomberg hírügynökségnek nyilatkozó források szerint az új tabletek csak 2013 harmadik negyedévében kerülnek a boltok polcaira. A HTC eleinte érdeklődött a Windows 8 iránt is, de végül elvetette ezt a tervet, mert az Intel processzorára épülő platform túlságosan drága lett volna.

Már az is kiderült, hogy a héthüvelykes változattal telefonálni is tudunk majd. Nem érdemes azon rugózni, hogy az elefántfül méretű eszközzel nevetségesen nézünk ki telefonálás közben, hiszen a vezetékes és bluetooth headsetek segítségével bármekkora eszközzel kényelmesen tudunk telefonálni.  • Vennék
  • Hírek