Hatalmas erőgép lesz a Galaxy S5

2014.02.13. 08:06

A Samsung két hét múlva mutatja be a legújabb csúcstelefonját, a Galaxy S5-öt. A tervek szerint február 24-én lesz egy nagyszabású esemény a barcelonai mobilkongresszuson, a legnagyobb mobilos szakma kiállításon.

samsung-galaxy-s5-concept-1

Ahogy az lenni szokott, ilyenkorra már nagyjából ismerjük a mobil paramétereit, és ilyentájt szoktak megjelenni az első jó minőségű fényképek a termékről. Ez most sincs másként, ezúttal egy holland szakújságnak sikerült szereznie néhány fotót a mobil csomagolásáról. Nem magáról a mobilról, de a dobozon lévő képekből pontosan kiderül, milyen lesz a dizájn.

Ezen felül még a pontos specifikációra is fény derült. Hatalmas és nagyon erős gép lesz, de nagyjából ezt is vártuk. Kijelzője nagyobb lesz a mostaninál, 5,25 hüvelykes méretével a legnagyobb mobilok között lesz. Egy-két éve még phableteknek hívtuk az ekkora készülékeket, úgy tűnik, ez a kategória kezd kikopni.

Super Amoled kijelzőjének felbontása 2K-s lesz, ami jelenleg az egyik a legjobb a piacon. Négymagos processzora 2,5 gigahertzes, 3 gigabájt RAM kerül bele. tesznek még bele egy húsz megapixeles kamerát és egy két megapixeles előlapi kamerát is. Akkumulátora 3000 mAh-es, és természetesen támogatja a 4G LTE hálózatot.