Ingyenes lett a Swiftkey

2014.06.11. 13:07

Az Android egyik legnépszerűbb és legjobb virtuális billentyűzete a Swiftkey, és mostantól fizetni sem kell érte. Természetesen a fejlesztőknek azután is szükségük lesz bevételre, ezt a letölthető extra tartalmak árából fogják biztosítani maguknak.

Az alkalmazásban megjelenő Swiftkey Store témákat kínál letöltésre. Egy-egy téma háromszáz forintba kerül, a csomagokat hétszázötvenért szerezhetjük meg. Kedves gesztus, hogy akik korábban pénzért vették meg a Swiftkeyt, azok ingyen le tudják tölteni a tíz témát tartalmazó Premier csomagot, ami egyébként több mint ezer forint lenne.

A Swiftkey egyik erőssége a prediktív szövegbevitel, kedvenc szófordulatainkat a Facebook-bejegyzéseinkből, emailjeinkből is twitjeinkből is meg tudja tanulni, ha összekötjük ezekkel a szolgáltatásokkal. Emotikonból több mint 800 félét kínál, több nyelvi csomagot le tudunk tölteni. Van tabletre optimalizált és félkezes módja is.

Hamarosan az Apple eszközeire is kiadják, az ősszel megjelenő iOS 8 ugyanis már támogatja a virtuális billentyűzeteket.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?