Itt a HP fapados okosórája

2014.11.03. 12:39

Érintőkijelző helyett hagyományos nyomógombokkal tudjuk vezérelni a HP Chronowing okosórát. A pc-gyártó vállalat Michael Bastian amerikai divattervezőt kérte fel, hogy készítse el az órát, ami jobban hasonlít a hagyományos időmérőkre, mint a Google és az Apple által megtervezett futurisztikus eszközök.

Ebben is van kijelző, egy fekete-fehér lcd, amely a telefonra beérkező üzenetekről, emailekről, közelgő eseményekről és telefonhívásokról értesíti a felhasználót. A külön keretben lévő mutatós óra alatt az aktuális időjárás és hőmérséklet látható, de ott akár sportcsapatok eredményei is megjeleníthetők.

A drágább verzió, krokodilbőr szíjjal és zafírüveg előlappal 650 dollárba kerül, de a legolcsóbb változata már 350 dollárért vihető. 

hp-mb-chronowing-1177x785

Nem is vagyunk biztosak abban, hogy Bastian óráját joggal hívjuk okosórának, hiszen nem számolja a lépéseinket, nem méri a pulzusunkat, és appokat sem tudunk futtatni rajta. Tulajdonképpen csak egy drága pittyegő, ami arrra hívja fel a figyelmünket, hogy érdemes lenne ránézni a telefonunkra. De ezt legalább stílusosan teszi.