Hogyan lesz egy ötletből sikersztori?

2015.01.21. 09:10

A Telenor január 21-én tartja meg idei első Okostelefon Akadémiáját, és a magyar sikersztorik lesznek az előadások középpontjában.

Vinnai Balázs, MySis Digital Channels üzletágának vezetője azt meséli el, hogyan került a pénzügyi startup cégük a világ élvonalába, milyen kompetenciák kellettek a mobilra való fejlesztéshez. Ez valójában a mobilbanki szoftver fejlesztő IND Group sikersztorija, amit tavaly év elején felvásárolt a multinacionális MySis. A következő előadásban a szintén világszerte sikeres magyar startup, a Prezi regionális pr-vezetője, Faix Csaba beszél az ötlet keletkezéséről és gondozásáról.

Miként lehet saját magunkat és ötletünket márkává tenni? Hogyan futhatunk be egy jó koncepcióval Youtube-on? Ezekere már a magyar Youtube egyik legnépszerűbb szereplője, Szirmai Gergely, a Hollywood Hírügynökség videóbloggere mondja el a választ. 

Köles Kristóf, a Telenor Magyarország termékmenedzsere pedig azt mutatja be, a mobilszolgáltató miként tudja segíteni a fejlesztőket abban, hogy az ötletből születő termékek eljussanak a felhasználókhoz. 

Az előadások után kihirdetik az IVSZ (Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége) szervezésében zajlott Appra magyar! 2014 verseny nyerteseit, vagyis az év hazai mobilalkalmazásait.