Mobiltarifába épült az adományozás

2015.10.22. 11:23

Különleges mobiltarifát dobott piacra a Telenor, amivel az előfizető az év minden hónapjában támogatást nyújthat a Bátor Tábor Alapítványnak. A mobilcsomag előfizetői egymással ingyen beszélhetnek, a Telenor pedig vállalja, hogy a Bátor Tábor flottájához csatlakozó minden egyes tag után havi 900 forintot utal át a szervezetnek.

A 2001-ben alapított Bátor Tábor daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással, valamint haemophiliával kezelt gyermekeknek és családjaiknak kínál ingyenes élményterápiás programokat, nyáron gyerektáborokat. Évente több mint ezer gyermek vesz részt a programokban, melyeknek az a célja, hogy a táborban szerzett sikerélmény jótékonyan hasson a gyógyulásukra.

Aki nem akarja összekötni a bizniszt az adományozással, és meg szeretné tartani a szabad választás lehetőségét mind a mobilelőfizetése, mind az adományozásai tekintetében, az a Bátor Tábor weboldalán a flottatagságnál sokkal rugalmasabb adományozási módszereket is talál. Itt az alkalmi utalástól a havi, negyed- és félévenkénti rendszeres utalásokig mindenféle opció elérhető.