Magyar app az Apple egyik felfedezettje

2016.04.05. 11:05

A Microsoft Office és az Apple saját alkalmazásai mellett egy magyar app is felbukkan az iPad Pro élményét bemutató weboldalon. A bemutatóban is kiemeli az Apple, hogy a Shapr3D segítségével, az iPad Pro tollát használva, könnyen összedobhatunk egy 3D modellt, és ezt nemcsak a kijelzőn tudjuk nézegetni, hanem akár ki is nyomtathatjuk. Az app ide kattintva letölthető

A budapesti fejlesztőket meglepte, hogy felkerültek az Apple oldalára, és hatalmas presztízse van annak, hogy az óriásvállalatok közt szerepel a mindössze háromfős csapat. Mi kevésbé lepődünk meg ezen, mert amikor megnéztük az egyik bemutató videójukat, az állunk az iroda padlóján koppant.

Csanády István, Jäger Tamás, Beregszászi Attila célja az volt, hogy a Shapr3D segítségével bárki megtanulhassa a 3D tervezést, és ehhez ne legyen szükség több ezer dolláros tervezőszoftverre.

A Shapr3D ingyenes verziójával olyan modelleket lehet létrehozni, amelyek otthoni 3D nyomatásra tökéletesek, míg a havi 25 dollárba kerülő pro verzió kiváló minőségű modelleket produkál, és így már a profi tervezőknek is hasznos eszköz lehet ez az app. Ők a tableten létrehozott modelleket az ismert - és méregdrága - asztali CAD szoftverekkel tovább tudják pontosítani.

Képernyőfotó 2016-04-04 - 15.24.57.png

A budapesti fejlesztők  a White Summers co-founder program keretében, Weiszbart Zsolt támogatásával  fejlesztették ki az appot. Weiszbart Zsolt volt az angyal befektetője a Distinctionnek is, amit a skót Skyscanner vásárolt fel 2014 végén, valószínűleg hatalmas összegért.    • Hírek
  • Csok