Lenyomta az árakat a Vodafone

2016.10.03. 11:46

Átlátható és olcsó ajánlattal állt elő a Vodafone: a hétfőn bejelentett Tuti feltöltőkártyás ajánlat perc- és sms-díja csupán 19 forint.

Ezzel a csomaggal körülbelül 4,8 millió ügyfelet szólít meg a szolgáltató, most ugyanis ennyi magyar használ feltöltőkártyát a három mobilcégnél. A cél nyilvánvalóan az, hogy elhódítsák a rivális szolgáltatók ügyfeleit. A bejelentésen külön kihangsúlyozták, hogy a számhordozás során csupán pár órán át nem érhető el a vevő, amíg a telefonszámát átviszik a régi szolgáltatótól a Vodafone rendszerébe.

A riválisok – és a Vodafone korábbi – feltöltőkártyás ajánlataival vagy jóval magasabbak a percdíjak, vagy bonyolult kedvezményrendszereken kell eligazodni. A többi ajánlatban vannak csúcsidők és olcsóbb időszakok, esetleg olcsóbban hívhatunk néhány telefonszámot, vagy külön tarifa van a hálózaton belüli és a többi hívásra. A Vodafone Tuti esetében 19 forint minden belföldi, normáldíjas számra indított hívás és sms.

A Vodafone Tuti persze percenkénti egységekben számolja a hívásokat, ami messze nem olyan kedvező, mint a másodperc alapú számlázás, de a feltöltőkártyás ajánlatoknál általában ez a számlázási egység jellemző.  • Hírek
  • Csok