Kiszivárgott a Blackberry Motion fotója

2017.10.06. 10:40

A klasszikus formájú, nyomógombos billentyűzettel felszerelt KeyOne után idén pár érintőkijelzős modell megjelenése várható, és ezek egyikéről került ki egy kép a kiszivárogtatásairól híres Evan Blass twitterére.

A KeyOne nagyon meggyőző volt a másfél-két napos üzemidejével, és a rajongók biztosan örültek a hagyományos billentyűzetnek, most azonban a kommersz piac is kap néhány készüléket. Ezeken csak a biztonsági és üzleti szoftverek jönnek a Blackberrytől, és a kijelző virtuális billentyűzetén kell pötyögni.

Amíg a kanadai Blackberry profi szoftverei az adatkiszivárgást képesek megelőzni, addig a készülékeket gyártó TCL a beszivárgást próbálja megakadályozni. A Blackberry Motionról legalábbis azt pletykálják, hogy vízálló lesz.

A képek alapján a Motion nem igazodik az aktuális trendekhez, ami a kijelzőt illeti, hiszen azt vastagabb keret veszi körül. A jackdugót is megtartották. A konfiguráció egyéb részletei még nem derültek ki, de erre sem kell sokat várni, elvégre októberre ígérték a Motion megjelenését.