Furfangosan újít családi csomagot a Vodafone

2017.10.06. 17:37

A Vodafone új családi csomagot vezetett be pénteken, és ebben már a korábbi négy fő helyett akár hatan is tagok lehetnek. Az ajánlat egyik fő megkötése, hogy mindegyik előfizetés egy néven van, és egy évre kötött szerződés esetén élnek a kedvezmények.

Amíg korábban három Red Smart előfizetésre (amiből egy darab alapáron 9900 forintba kerül) a családok összesen 4000 forint kedvezményt kaptak, ugyanerre a hármas csomagra október 6-tól 8000 forintos kedvezmény jár. Ezekben a csomagokban korlátlan beszélgetés és sms van, valamint 2 GB internet.

A Red Smart csomaghoz tartozik egy Social and Connect Pass nevű opció is, amellyel a közösségi média és chat alkalmazások korlátlanul használhatók, azzal a megkötéssel, hogy ettől függetlenül még kell lennie elérhető adatforgalmi keretnek. A Vodafone azt mondja, hogy a partnerprogramján keresztül bármilyen közösségi oldal vagy csevegőszolgáltató csatlakozhat, hogy forgalmi díj nélkül legyenek elérhetők, amennyiben megfelelnek a feltételeknek.

A Vodafone furfangos trükköt alkalmaz a családbővítésre, ezért írtuk azt a címlapi cikkajánlóban, hogy csakis a gazdag nagybácsikra gondolhattak, mint ötödik és hatodik családtagra. A csomagban ugyanis csak a második, harmadik és negyedik tag díja kedvezményes, velük el is érjük a maximális 14 ezer forintos kedvezményt.

Az ötödik és hatodik tag havidíja teljes árú, fejenként 9900 forintba kerül, szóval ők akár önállóan is szerződést köthetnének, a családi kötődés szolgáltatói szerződésbe foglalása nélkül. Kicsit olyan ez, mint az óriási csinnadrattával beharangozott arculatváltás, amelyben megtartották a 33 éve használt aposztróf logót, csak egy kicsit kilapították.