Májusban jöhet a picike iPhone SE2

2018.04.23. 09:14

Az olcsó és kis méretű iPhone SE2-vel kapcsolatos pletykákból arra következtetnek a jól értesültek, hogy valamikor május eleje és a júniusi WWDC konferencia közötti időszakban piacra kerül ez az új modell.

Néhány dolog változatlan, például a kijelző szerény 4 colos mérete, és hogy a készülék a 2012-es iPhone 5 mára kissé elavult formaterveit tartja életben. A kialakításban annyi lesz a különbség, hogy a hátlap állítólag üvegből lesz, ugyanis ez teszi lehetővé a vezeték nélküli töltők használatát.

A különböző pletykaforrások abban viszont még nem értenek egyet, hogy mi lesz a jackdugóval. Egyesek szerint ez is eltűnik, hogy az Apple teljes termékvonala egységes legyen, mások szerint az olcsó mobilon marad a jack. Az ujjlenyomatos azonosítás viszont megmaradhat, hiába férne el bőven az iPhone SE2 vastag káváján az arcfelismerő szenzorkészlet. 

Valószínűleg A10 Fusion csip hajtja meg az iPhone SE2-t, akárcsak az iPadeket. Ez a csip már elég erős az újabb és hatékonyabb HEIF/HEVC médiaformátumok használatához, ami az iOS 11 egyik újítása volt.  

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?