Közeleg a szárnyas LG telefon

2020.10.27. 13:34

Október végétől rendelhető az LG Wing, aminek rögtön bérelt helye van minden idők legfurább mobiljainak örökranglistáján. Lefegyverző és rokonszenves, hogy a gyártó nem félt vállalni egy ilyen ötletet.

LG WING chat
Fotó: Noguchi Porter Novelli

Mint azt a mellékelt ábra is mutatja az LG Wing két kijelzős telefon, amelyben a két képernyő egymás felett helyezkedik el és a felsőt derékszögben elfordítva T alakban másfél képernyőt kapunk, ami leginkább a Szellemirtók egyik kézi detektorára emlékeztet.

A mozi-képarányú használat vagy a térképes üzemmód esetén az elforduló képernyő bizonyíthatja, hogy nem csak műszaki trükk van mögötte, de praktikus is.

LG WING navigáció
Fotó: Noguchi Porter Novelli

Emellett a Wingre jutott három kamera egy 64 megapixeles nagy felbontású, egy 12 megapixeles ultanagylátószögű, és egy 13 megapixeles nagylátószögű. A negyedik az előlapi 32 megapixeles kamera. Elfordított állapotban előlapi és hátlapi kamerák egyszerre használhatóak. A kinyitott állapot ráadásul valamiféle stabilizált kamera használatot tesz lehetővé, amelyet lehet hogy egy nap tesztelhetünk is.

A hardver része az 5G modem és egy kiadós 4000mAh-s akkumulátor. Az LG Wing október 29-étől (csütörtök) rendelhető a hazai forgalmazóknál.