A Samsung szerint nem vicces a GTA V-ben bombává alakított a Note 7

2016.10.20. 13:01

Nincs vége a Samsung legszörnyűbb rémálmának. Nem elég, hogy hosszú hetek óta tart a Not3 7 visszahívási balhéja, egyre több helyen figurázzák ki a mobil gyúlékonyságát. Pár napja a Grand Theft Auto V egy rajongói kiegészítője halálos fegyverré változtatta a Note 7-et.

samsung-galaxy-note-7-GTA-2-480x270.gif

Az erről szóló videó nagyjából két hete jelent meg. A játékban valójában egy átlagos bombát helyettesítenek a mobillal, ami el lehet szórni az úton, hogy aztán a ráhajtó autót felrobbantsa, de messziről is rádobhatjuk az ellenségre, szintén hatalmas robbanást okozva.

A Samsungnak azonban nem tetszenek sem a videók, sem a kiegészítő. El is kezdte leszedetni a videókat a megosztókról. A YouTube-ról sikerült is eltüntetni a legtöbbet.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla