Pécére is kijön a világ legrejtélyesebb videójátéka

2019.10.28. 15:32 Módosítva: 2019.10.29. 09:14

Bő egy hét múlva, november 8-án jelenik meg az év egyik legjobban várt videójátéka, a Death Stranding, amiről papíron egy csomó minden kiderült már, de inkább csak egyre több kérdése lett mindenkinek. Egy konkrétum ugyanakkor befutott még a megjelenés előtt, ez pedig tényleg elég érthetőre sikerült, a Kojima Productions ugyanis bejelentette, hogy 2020-ban pécére is megjelenik majd a játék – írja a Kotaku.

Az enigmatikus Kodzsima Hideo stúdiójának tweetjéből kiderült, hogy a játék jövő nyár elején jelenik majd meg pécére, ennél többet azonban egyelőre nem árultak el a portról. Az egész így is elég érdekes, mert a Death Stranding a legtöbb Sony által kiadott fontosabb játékhoz hasonlóan PlayStation 4 exkluzívként lett bejelentve, és semmi nem utalt arra, hogy ez a jövőben megváltozna.

Az elmúlt pár év alapján persze így sem tűnik óriási meglepetésnek a dolog, a Sony ugyanis láthatóan egyre nyitottabbá válik arra, hogy a legnagyobb játékaik pécén is elérhetőek legyenek. Egyebek mellett a Journey és a Nioh is elérhető a platformon, nemrég pedig a Rockstar jelentette be, hogy a pécés játékosok által a megjelenése óta hőn áhított Red Dead Redemption második része sem lesz már sokáig konzolexkluzív.