Egy napig ingyenes lesz az új Total War

2020.06.03. 08:33

Megjelenésekor egy napig ingyenes lesz a Total War Saga: Troy, és egy évig csak az Epic boltjában kapható majd – írják a Twitter-oldalukon. A játék 2021. augusztus 13-ig lesz Epic-exkluzív, utána a Steamen is megjelenik.

A Thrones of Britanniához hasonlóan a trójai háborúról szóló játék is csak egy Saga, tehát kisebb hangvételű lesz, mint a klasszikus Total War-játékok. Az első Saga eleinte ugyan nem szerepelt valami jól (sokak szerint inkább egy Total War: Attila kiegészítőre hasonlított), de ahogy az évek múltával a játékosok megszokták, szépen lassan javul az értékelése. Ezen valószínűleg segítenek az időnkénti jelentős leárazások.

Sok játékos fel szokott háborodni, amikor egy kiadó vagy fejlesztő lepaktál az Epickel, ilyenkor gyakran megrohamozzák a stúdió többi játékát Steamen, és megpróbálják lerontani az értékelését. A Creative Assembly megpróbál ennek elébe menni, és az exkluzivitással együtt azt is bejelentették, hogy a játék megjelenésekor 24 órán át ingyen megszerezhető lesz. Ha valaki lecsap az akcióra, akkor örökre megtarthatja az Epicen a játékot – és ha akarja, egy évvel később megveheti a Steamen.

A kiadó a Twitteren azt is bejelentette, hogy egyelőre nem terveznek hasonló megállapodást az Epickel, a többi játékuk egyelőre minden platformra egyszerre érkezik.  • Tippek
  • Hírek