Az EA 25 játéka ugrott át a Steamre

2020.06.05. 14:47

Az EA 25 játéka került fel a Steam polcaira. Eddig csak egy-egy játékuk volt kapható a Valve boltjában (például a Dragon Age: Origins és a Sims 3), de most nyitnak a játékosközönség nagyja felé, és a katalógusuk egy része már nem csak az Originen elérhető.

Az újonnan felkerült (és régóta a Steamen ülő) játékok jelentős leértékeléssel kezdenek, a Dragon Age: Inquisition minden dlc-s kiadása 7 ezer forint. A BioWare szerepjátékain kívül felkerült még többek között az összes Crysis, több Need for Speed, az Unravel, a Plants vs Zombies: Battle for Neighborville és a Mirror's Edge Catalyst is.

Ami igazán izgalmas az az, hogy a Command & Conquer felújított verziója a Steamen már egyszerre jön ki az Orgines verzióval, és a Steam Workshop segítségével modolható lesz. Az EA ezután kijövő játékai egyszerre startolnak majd mindkét platformon, és az EA Access előfizetői augusztustól kedvezményekre, demókra és talán ingyen játszható játékokra számíthatnak, de erről később tudunk majd meg többet.

Az EA néhány aktívan támogatott játéka (például a FIFA 2, a Battlefield V vagy az Apex Legends) nem került fel a Steames kínálatba, de az EA azt írja, hogy jönnek majd még újt játékok.   • Hírek
  • Bankszámla