Ma este valami nagy dolog történik a Fortnite-ban

2020.06.15. 15:58 Módosítva: 2020.06.15. 16:16

Itt a vége, fuss el véle, ma lezárul a Fortnite második fejezetének második évada. Régóta nincs új Fortnite-évad nagyszabású esemény nélkül, így most is valami hasonlóra számíthatunk. A hivatalos Fortnite-Twitter posztjai alapján Midas eszköze ma este (magyar idő szerint 8-kor) valamit csinál majd a viharral. A világító gömb és az abba futó kábelek sokak szerint egy méretes robbanást eredményeznek majd, de pontosan nem tudjuk, mire számíthatunk.

Egy biztos, érdemes legkésőbb fél nyolckor elindítani egy meccset, mert a szerverek az ilyen eseményekkor hamar betelnek. Aki bejutott, annak érdemes a térkép közepén található Agency felé tekintenie, bár az sem kizárt, hogy az esemény az egész térképen játszódik majd. Ha valaki nem jut be szerverre, vagy nincs ideje játszani, kismillió streamer csatornája közül válogathat majd a Twitchen és YouTube-on is, és nem sokkal a zárás után már sima videók formájában is felkerül majd a buli a YouTube-ra.

Bár a második évad is vizes témájú volt, sokan azt várják, hogy a mai robbanásban néhány terület megsemmisül majd, és a pályát elönti a víz. Ezt egyelőre nem tudjuk, a fejlesztő a szokásosnál is szűkszavúbb volt az új évaddal kapcsolatban.

Az biztos, hogy ráfér a játékra a változás, sokan hiányolták az új dolgokat (fegyvereket, funkciókat) a most futó évadból, bár Deadpool népszerű volt. A kémes témájú második évad kedden ér teljesen véget, a harmadik pedig szerdán indul majd.