Cicákat is simogathatunk a Ghost of Tsushima rendezői változatában

2021.07.22. 11:34
Az Év Játéka díjat már most magáénak tudhatja.

Augusztus 20-án jelenik meg PS4-re és az új generációs PS5-re a Ghost of Tsushima Director's Cut, vagyis rendezői változat.

Ez már tartalmazni fogja az Iki Island kiegészítőcsomagot, és a fejlesztő Sucker Punch megerősítette, hogy a rókák és kutyák megsimogatása mellé bekerül a játékba a macskák, szarvasok, majmok opcionális megsimogatása is.

A játékosok imádják egyébként a virtuális világban élő állatokat, a cím tavalyi megjelenése óta 55 millió alkalommal simogatták meg a PS4-es verzióban a rókákat.

Hasonló módon csábíthatjuk magunkhoz az állatokat, ahogyan azt a Pokémon Snapben lehet. Furulyán kell játszani, amíg a szőrös kis lények úgy nem gondolják, hogy a közelünkbe merészkednek, és barátkozni kezdenek velünk.

A kedves, állatos hír mellett egy új előzetest is kapott a játék, melyből megtudhatunk valamennyit a történet folytatásáról. A fejlesztő stúdió vezetője, Patrick Downs szerint az Iki-szigeten töltött idő alatt „a gyógyulás történetét” ismerhetjük majd meg.

A feudális Japánban játszódó akció-kalandjáték Ghost of Tsushima eredetileg 2017-ben lett bejelentve, a játék 2020-ban jelent meg a Sony PlayStation 4 és 5 konzoljainak exkluzív címeként.  • Hírek
  • Személyi kölcsön