Ibolya
17 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Nintendo Wii végkimerülésig: a lányokról lecsúszik a bugyi

2006.12.06. 09:26
Összegyűjtöttünk mindent a Wii-ről. Játszottunk vele, hogy majd' beledöglöttünk. Mert hozzájutottunk egyhez, és itt hadd fényezzük magunkat egy kicsikét: Magyarországon először. Aztán kifaggatuk a hazai értékesítési vezetőt. Megnéztük az eddigi premiereket. Felboncoltuk a játékgépet. Megírtuk, mennyire szeretjük. Egész estés olvasmány a Nintendo Vii-ről.

Megszereztük, bekapcsoltuk, és a végkimerülésig teszteltük. A Nintendo Wii a legviccesebb dolog, amit nyomtatott áramkörökből ki lehet hozni, még ha nem is ájultunk el grafikájától. Cserébe viszont lekerül a lányokról a ruha, a férfiak hősöknek érezhetik magukat, és megtudtuk azt is, milyen lehet gazdag golfozónak lenni. Beszarás jó.

Tovább a cikkhez >>>

Szerettük, de mi van a többiekkel? A teszt után szétnéztünk a világban. A Wii-ből egymilliót adtak el két nap alatt, eddig tartottak ki az amerikai meg a japán készletek. Elemzők szerint simán elmehet kétszer annyi az új konzolból, mint elődjéből, a GameCube-ból. Kifaggattuk a hazai értékesítési vezetőt is, szerinte a Wii legyőzheti a PlayStation 3-at.

Tovább a cikkhez >>>

Pedig gyenge benne a hardver. Talán nem is sejti, mennyire. Persze, hogy nem, mert a Nintendo titkolózik. Mi viszont feltúrtuk a netet csak azért, hogy mindenki megtudja, mit rejt a Wii fehér doboza. Legyen erős: gigahertzek sincsenek benne.

Tovább a cikkhez >>>

Minden információ beszerzése után hátradőltünk, és jegyzet írására adtuk a fejünket. Nem lennénk meglepve, ha az elemzői várakozásokon felül teljesítene a Wii, és erre hajlandóak vagyunk közepesebb összegben fogadni. Végre egy ötlet, mert már rosszul voltunk az unalomtól.

Tovább a cikkhez >>>

Ha meg csak véletlenül került ide, és fogalma sincs, hogy miről van szó, ebből a cikkből megtudhatja. A Nintendo eddig 2,2 milliárd játékot adott el, de üzemeltetett szerelmi hotelláncot is. Most kétszázmillió dollárt költenek a Wii hirdetéseire, de így is nehéz lesz felnőni az első konzol hatvanmilliós darabszámához. Azt tudta, hogy a cég 118 éves, és eredetileg kártyajátékot készített?

Tovább a cikkhez >>>