Egyre rövidebbek playlistjei Spotifyon?

2017.07.05. 05:43

Ötlete, vagy kérdése van?

Úgy érzi, egyre kisebb Spotify-playlistje? Folyamatosan ugyanazokat a számokat hallgatja? Nem találja régi kedvenceit? Ennek oka, hogy a Spotify automatikusan elrejti azokat a számokat, amelyeknek előadói levették a zenestreamelő szolgáltatásról.

És ezt úgy teszi meg a Spotify, hogy közben nem küld semmilyen értesítést róla. Van azonban egy trükk, amivel megnézhetjük, melyek azok a számok, amelyeket itt többet nem hallhatunk. Na, nem azért, hogy szomorkodjunk, de legalább tisztában legyünk azzal, mit várjunk.

Screen Shot 2017-07-03 at 9.48.00.png

Menjen a Settings (beállítások) menübe, jobb felső sarok, a profilkép melletti lefelé mutató nyilacska. Ott is a Display Options (vagyis megjelenítés, görgetni kell egy kicsit lefelé) alatt be kell kattintani a "Show unavailable songs in playlists" pontot, ami azt jelenti, hogy jelenítse meg a nem elérhető számokat.

Arról semmilyen információt nem kapunk, hogy mikor rejtették el az adott számot és azt sem tudhatjuk, hogy visszahozzák-e valaha. A Spotify nem reagált ezekre a kérdésekre. Változatos okok miatt tűnhetnek el zenék a szolgáltatóról, de általában az előadó vonja vissza a jogokat. Ahogy tette azt Jay Z, mert a Tidalt választotta a Spotify helyett.

Ötlete, vagy kérdése van?


  • Tippek
  • Biztosítás