Archiválhatja teljes Facebookját

2017.07.07. 07:28

Minél hosszabb ideje használja a Facebookot, annál több adatot tárol a közösségi oldal önről - a hozzáadott alkalmazásokat, feltöltött fotókat, bejelentkezéseket, listát az ismerősökről, posztok százait. Ha attól tart, mindez eltűnhet, akkor érdemes lehet archiválni mindent.

facebookarchiv.png

Látszólag az összes információ máshol van elmentve, a Hírfolyamban, az Fotók között, az üzenetküldő alkalmazásban. Néhány éve még elég nehéz volt bármilyen adatot kinyerni a Facebookból, most azonban néhány kattintással az összes tevékenységünket, minden adatunkat kinyerhetjük.

Először is Beállítások menüpontba kell lépni, ott is az Általános beállításokat kell választani. Az oldalalján van egy link: Tölts le egy másolatot a Facebookon tárolt adataidról.

Erre kattintva a Facebook jelzi, mi mindent archivál. A bejegyzések, fényképek, videók, üzenetek és beszélgetések, valamint az adatlap a letöltendő adatok között vannak. De még számos egyéb elem is, amelyeket a hasonló nevű menüpontban részletesen megnézhetünk.

Az archiválás megkezdése előtt még egyszer be kell írni a jelszót biztonsági okokból. A Facebook ekkor két emailt küld, az egyikben meg kell erősítenünk, hogy tényleg mi akarunk archiválni. A másodikban küldi el az archivált anyag linkjét. Erre kattintva tölthetjük le ténylegesen a gépünkre az adatokat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ötlete, vagy kérdése van?