Fájlmásolás rég volt ilyen egyszerű

2017.11.14. 09:41

A Google fájlkezelő alkalmazásáról kiszivárgott hírek arra késztették a keresőcéget, hogy kiadja a Files Go app béta változatát.

A Play Áruházból ingyen letölthető alkalmazás elsősorban abban segít, hogy rendben tartsuk a telefon tárhelyét, megszabaduljunk a fölösleges fájloktól, de emellett van még egy offline másolási funkció, amivel két párosított készülék közt tudjuk mozgatni a tartalmakat bluetooth kapcsolaton.

Mielőtt nekiállnák fájlokat küldözgetni, a másolásban részt vevő készülékeken engedélyezni kell a kapcsolódást, de amint ez megvan, a fogadó készülék várakozó módba kerül, és elfogad minden fájlt, amelyet a küldőről elindítanak. Így elég gyorsan tudunk videókat, képeket vagy dokumentumokat mozgatni.

A Files Go főoldalán különféle törlési lehetőségeket kínál fel az app. Törölhetünk adatokat az alkalmazások gyorsítótárjaiból, eltávolíthatjuk a nagy fájlokat, áthelyezhetünk állományokat az sd-kártyára, ha van ilyen a telefonunkban. A duplikált fájlokat is megtalálja az app, ezzel is megtakaríthatunk jó pár megabájtot.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ötlete, vagy kérdése van?