Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Kitiltották Mitnicket egy biztonságtechnikai csoportból

The Register
2003.02.14. 10:36
Kevin Mitnick, az egykori sztárhacker, nem keltett nagy feltűnést, amikor megjelent az Information Systems Security Association (ISSA) tavaly decemberben megszervezett találkozóján. A januárban megtartott találkozó után azonban néhány ember már megjegyezte, hogy Mitnick jelenléte rossz fényt vet a társaságra. A vegyes fogadtatás ellenére Mitnick ellátogatott az ISSA weboldalára, és az interneten regisztrálta magát. Január 23-án kapott egy levelet, melyben üdvözölték őt a társaság köreiben, és kapott egy elérést az ISSA-tagoknak szóló weboldalakhoz. Néhány nappal később azonban egy újabb levelet kapott ISSA-tól, miszerint a múltbéli viselkedése nem fér össze a szervezet etikai kódexében foglaltakkal, ezért egyelőre nem fogadhatják el jelentkezését.

Az ISSA a legnagyobb biztonságtechnikával foglalkozó szervezet. 1982-ben alapították, amikor a számítógépes biztonság még misztikus tudománynak számított. Most kétezer tagja van szerte a világon.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek